Accountant in Hasselt 

 

In de rol van accountant ben je onderdeel van het Finance team in de van de Van Mossel Automotive Groep in België. Je gaat aan de slag op de Van Mossel-Bruyninx vestiging in Hasselt en rapporteert aan de CFO.  Als Accountant werk je voor meerdere entiteiten van de Bruyninx Groep en ben je verantwoordelijk voor de boekhouding van A tot Z. Daarnaast is de Van Mossel organisatie groeiende in België waardoor er ook veel projecten zijn waaraan jij een bijdrage kan leveren.

MAST - Bruyninx-2.jpg

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: 

 • Borgen van correcte en volledige financiële administratie

 • Opstellen van financiële analyses 

 • Permanente opvolging van klanten- en leveranciersrekeningen

 • Betalingen, briefwisseling, behandeling en opvolging dubieuze debiteuren, solvabiliteitsonderzoek e.d.

 • Controle en goedkeuring uitgaande creditnota’s

 • Ondersteunen in de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting

 • Actief bijdragen aan procesverbetering

Wie ben jij?

Als Accountant ben je nauwkeurig, analytisch en resultaatgericht. Vanzelfsprekend heb je de nodige ervaring als accountant en ben je professioneel gebruiker van Excel.  Als persoon ben je iemand initiatief neemt en snel schakelt. Je vind het leuk om in je werk veel afwisseling te hebben en beschikt over een pragmatische. Praktisch vragen we: 

 • Bachelor opleiding afgerond in financiële richting 

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

 • Gevorderde Excel kennis

 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij jou?  

Om onze missie ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ waar te maken verwachten wij veel van onze medewerkers, maar natuurlijk mag je dan ook iets van ons verwachten. Wij bieden een plezierige werkomgeving waar jouw ontwikkeling voorop staat binnen een sterk groeiende organisatie.

Solliciteren

Zie jij dit jezelf al helemaal doen en herken jij je in het profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren! Stuur je cv en motivatie via de website werkenbij.vanmosselbruyninx.be of mail naar Marijke.Bruyninx@vanmossel.be Wij nemen dan snel contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Bert Schols